Deklaration

Genom att låta oss ta hand om deklarationsarbetet kan du lita på att det blir rätt utfört.

Vi hjälper dig att upprätta både företagets och din privata deklaration. Vi har stor erfarenhet av att göra deklarationer för samtliga bolagsformer samt för jordbruk och skogsfastigheter.

När deklarationen är klar tar vi fram en skatteberäkning så att du vet hur stor restskatt eller återbäring du kan förvänta dig.

Som företagare kan du komma till oss gällande skattefrågor eftersom vi är alltid uppdaterade med de senaste nyheterna inom företagsbeskattning och annan skatterätt.

Vi upprättar och har koll på fåmansföretagsreglerna = din K10:a

Vill du veta mer om Deklaration?

Jag accepterar solstaredovisning.se integritetsvillkor

Solsta Redovisning AB lagrar och använder personlig information såsom namn, mailadress och telefonnummer. Data delas inte med någon tredje part och används inte i annat syfte.

Viktiga datum 2018

20 november

Periodisk sammanställning för oktober 2018 ska ha inkommit till Skatteverket om du använder papper. Elektronisk inlämning ska ske senast den 26 november.

30 november

Årsredovisning och ev. revisionsberättelse ska finnas hos Bolagsverket för bolag med bokslutsdatum 3o april.

12 december

Slutskattebesked för dig som har bokslutsdatum 30 september, 31 oktober, 30 november eller 31 december 2017.

12 december

Sista dagen att betala underskott av slutlig skatt för enskilda näringsidkare och privatpersoner enligt slutskattebesked som skickats ut i september 2018.

12 december

Momsdeklaration för oktober 2018 och arbetsgivardeklaration för november 2018 ska ha inkommit till Skatteverket. Betalning som täcker dessa samt F- eller SA-skatt vara Skatteverket tillhanda.

17 december

Sista dagen att lämna inkomstdeklaration på papper för juridiska personer med bokslutsdatum 31 maj respektive 30 juni 2017.

20 december

Periodisk sammanställning för november 2018 ska ha inkommit till Skatteverket om du använder papper. Elektronisk inlämning ska ske senast den 27 december.

Visa fler
Visa färre